Mooie casual t-shirts bij Suitable Shop!

We mogen nu toch wel officieel zeggen dat de lente is begonnen. Dat betekent weg met de winterjas en plaats maken voor zomerkleding! De lente is altijd de tijd van het jaar wanneer men ineens massaal t-shirts te kort lijkt te hebben in de kledingkast. Een mooi en comfortabel t-shirt is essentieel om stijlvol en voorbereid het voorjaar door te komen. Een kledingstuk dat altijd goed is, is gewoon een mooi basic t-shirt. Echter is het lastig om vaak een mooi basic shirt te vinden dat er niet saai uit ziet en toch mooi staat op een spijkerbroek of korte broek. Wil je weten waar je mooie casual shirts kunt vinden? Lees dan verder.

 

Suitable Shop is een webshop gespecialiseerd in mannenkleding en dan met name kleding met een casual look. De webshop heeft veel luxe en bekende merken en helpt door het design van de website met het geven van onlineadvies. Je kunt hier van verschillende merken ook basic t-shirts vinden van bijvoorbeeld het merk Garage. Je kunt shirts van dit merk bij Suitable kopen in elke gewenste pasvorm met de keuze uit verschillende soorten halzen. Een t-shirt dat mooi staat op een spijkerbroek is bijvoorbeeld de semi-bodyfity shirts. Deze zijn qua pasvorm mooier om als echt kledingstuk te dragen in plaats van een onderstuk onder bijvoorbeeld een vest. De kleuren zijn ook basic, namelijk wit, zwart, blauw, grijs etc. De t-shirts zijn van katoen en blijven daardoor lang goed van kwaliteit. Garage staat bekend om haar casual t-shirts, maar bij suitable shop kun je mooie basic kledingstukken vinden van nog meer andere merken.

 

Zo heeft Suitable ook haar eigen merk. Op de webshop verkoopt zij mooie effen witte bovenstukken in pakketten. Ook hier met verschillende pasvormen en halzen zoals een ronde hals of een V-hals. Deze shirts zijn geschikt om als bovenstuk te dragen, maar voldoen ook prima als onderstuk. Door in pakketten te kopen kun je van korting genieten. Voor meer basic t-shirts, t-shirts met design of andere herenkleding, kun je een kijkje nemen op de website. Heb jij al een nieuwe voorjaarsgarderobe?