Een goede trui als basis

Wie zich in bij wat frisser weer stijlvol wil blijven kleden zal al snel uitkomen op een trui. Truien zijn immers warm, maar daarbij zijn ze ook zeer modieus. Een trui is er in veel modellen, en is – behalve functioneel – ook een fashion statement. U onderstreept met een goed zittende trui uw persoonlijkheid. Wanneer u heren truien koopt zal u een aantal dingen in gedachten moeten houden. U zal denken aan de gelegenheid waar u de trui wil gaan dragen, maar ook aan de buitentemperatuur.

Een trui voor als het echt koud is

Je hebt diverse soorten heren truien. Wanneer u niet houdt van een koude hals is een coltrui een goede keuze. Met een coltrui beschermt u uw hals, maar daarnaast houdt hij ook de rest van uw bovenlichaam heerlijk warm. Een mooie coltrui staat gekleed, en kan zelfs onder een colbert worden gedragen. Ook een vest, voorzien van een modieuze ritssluiting, doet het altijd goed in de koude maanden. U kunt een vest gemakkelijk over een overhemd aantrekken wanneer het te fris wordt. Wanneer u binnen bent in uw kantoor hangt u een vest daarentegen weer over uw bureaustoel heen.

Een spencer, voor als het net wat frisser is

Wanneer u een mooi overhemd draagt heeft u graag dat dit gezien wordt. In dat geval kan u, wanneer het wat frisser wordt buiten een spencer dragen. Dit klassieke kledingstuk houdt vooral uw romp warm. U blijft mooi uw overhemd zien, en een spencer kan zelfs in combinatie met een stropdas worden gedragen. Een wollen spencer staat chique, maar tegelijkertijd modieus.