Sticker anno 2016

Stickers waren niet weg te denken uit je kinderleven, wie had de mooiste stickers… Tegenwoordig zijn het niet alleen meer de stickers die je in schriftjes plakte. Je kunt de stickers nu namelijk ook gebruiken voor je bedrijf. Je kunt je eigen ontwerp, waarschijnlijk je logo gebruiken en deze zelf of laten plakken op het voertuig. Een voertuig kan een auto, scooter of een bus zijn, maar ook ramen kunnen worden beplakt met stickers. Heb je een bedrijfspand en wil je graag op afstand gezien worden?

Kies dan voor een sticker op het raam. Zo kunnen mensen jouw bedrijf sneller zien en ben je dus beter vindbaar. De stickers zijn gemaakt met bepaalde materialen, zo zijn de stickers voor voertuigen anders dan stickers op de ramen. De stickers zijn eenvoudig te plakken en kunnen ook snel weer er afgehaald worden. Anno 2016 maken mensen veel gebruik van stickers op voertuigen en het bevalt heel goed. Vooral motorstickers zien we vaak voorbij komen.

Stickers bestellen op internet

Als je een sticker wilt laten bedrukken kun je naar een bedrijf gaan, maar je kunt het ook via een webshop doen. Je vult alle informatie in en daarna kun je ervoor kiezen om toch op gesprek te gaan of om eventjes te bellen. Jouw ontwerp stuur je als bijlage mee en daarna wordt het voor je bedrukt op een sticker. Natuurlijk mag je helemaal zelf kiezen hoe groot je het wilt hebben en welke kleuren het moet zijn. Op het internet zijn er heel veel websites die dit aanbieden, omdat er zoveel vraag naar is. Ook kun je op verschillende sites stickers laten bedrukken op pennen of sleutelhangers. Er kunnen door specialisten zelfs stickers op koffers, fietsen en gitaren worden bedrukt. Staat jouw voorwerp er niet tussen, dan kun je altijd een mailtje sturen om te kijken naar de mogelijkheden. Naast jouw eigen ontwerp, kun je er ook voor kiezen om een sticker te bestellen voor bijv. je laptop. Deze stickers zijn al ontworpen, je kunt hierbij denken aan een smiley of een meisje die het logo van je laptop vasthoudt.