Op zoek naar de perfecte klassieke kinderschoen

Ik ben Janneke en als sinds jaren dol op schoenen. Sinds ik zelf kinderen heb zoek ik uren naar de perfecte schoen voor ons zoontje en dochtertje. Wat is de perfecte schoen? Klassiek, maar toch eigentijds en draagbaar. Deze zoektochten nam steeds meer tijd in beslag en het werd steeds lastiger de perfecte nette schoen te vinden. Al een aantal keer kwam ik terecht bij de kinderschoenen van het merk Eli 1957. Over dit merk werd ik steeds enthousiaster.

Een droom gaat in vervulling
Een jaar geleden was ik het zoeken zat en is het idee ontstaan zelf de schoentjes te gaan leveren om jullie de o zo bekende zoektochten te besparen. En zie hier, na een tijdje denken en gesprekken voeren is de droom toch echt werkelijkheid geworden. Ik mocht mijn eerste eigen collectie gaan samenstellen. Wat was dit fantastisch om te doen! De meeste idee├źn en wensen konden samengesteld en geproduceerd worden.

En zie hier, een onwijs mooie, klassieke maar toch eigentijdse handgemaakte collectie kinderschoenen vanaf maat 19 tot en met 38. Ik hoop jullie nog vaak van dienst te kunnen zijn en jullie kinderen blij te kunnen maken met een item uit onze mooie collectie kinderschoenen van het merk Eli 1957.

Online bestellen
Ontdek voor jongens en meisjes de laarzen, bandschoen, veterschoen, gespschoen en instapschoen in klassieke kleuren cognac, donkerblauw (navy) en zwart. Onze elegante schoenen zullen ook niet misstaan onder prachtige feestkleding voor een bruiloft of partijtje.

Handgemaakte kinderschoenen
De collectie bestaat uit stijlvolle en luxe kinderschoenen. De collectie is door mijzelf samengesteld op materiaal, kleur, zool en afwerking. Hierdoor zijn onze kinderschoenen uniek!

Onze elegante schoenen zullen ook niet misstaan onder prachtige feestkleding. De klassieke kinderschoenen van Eli 1957 zijn met zorg ontworpen en met de hand gemaakt in Spanje. De kinderschoen van Eli staat voor stijl en elegantie maar tegelijkertijd zijn ze comfortabel en van hoogwaardige kwaliteit.

Je kunt mijn webshop vinden op www.lexclaire.nl

Hartelijke groet,

Janneke
vf