Stropdassen mode in de herfst

De herfst is aantocht. Dit betekent dat ook de stropdassen mode zal veranderden. Pantone, het bedrijf dat kleurcoderingen publiceert, heeft de kleuren voor het najaar van 2016 gepresenteerd. De kleuren die daarbij genoemd worden, zijn roodtinten, blauwtinten en mosterdgeel. Kijk alvast in je kledingkast of je nog stropdassen hebt die matchen met de modekleuren van dit najaar. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om je stropdassen collectie aan te vullen. De stropdassen collectie is goed aan te vullen bij Stropjedas.nl.

Nieuwe stropdassen geven je combinatie of kostuum een verfrissende nieuwe look. Stropdassen in een warme roodtint zijn in ieder geval een must have in je kledingkast. De kleur rood in stropdassen is opvallend en trekt de aandacht. Stropdassen in een rustige kleur blauw, stralen betrouwbaarheid uit. Zakelijk zijn stropdassen in de kleur blauw dan ook een juiste keuze. Mocht je een nieuwe uitdaging zoeken of worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek dan zijn stropdassen in de kleur blauw een goede keuze.

Wil je voor mosterdgele stropdassen gaan, kijk dan naar stropdassen waarin de kleur mosterdgeel subtiel verwerkt is. Mosterdgeel subtiel verwerkt in stropdassen geeft een outfit glans. Uit het voorgaande blijkt dat kleur emoties oproepen bij mensen. Het is dan ook altijd goed om daar bij het kopen van je stropdassen rekening mee te houden. Uiteraard zijn de kleuren grijs, bruin, groen en zwart ook kleuren die ook deze herfst goed tot hun recht komen. Grijs is een kleur die overtuigend, formeel en zakelijk overkomt. Bruin is een aardse en neutrale kleur. Groen wordt geassocieerd met de natuur, het is een veilige kleur. Zwart is een autoritaire kleur. Welke kleur je ook kiest, geef dit najaar karakter aan je outfit met stropdassen in de juiste kleur! Een stropdas is onderdeel van je presentatie en een eerste indruk, het maakt je outfit persoonlijk. Fris je garderobe derhalve op met nieuwe stropdassen in kleuren die passen bij dit najaar.