Thuis tanden bleken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Sinds kort is er een nieuwe webwinkel online die het voor jouw nog makkelijker maakt om je tanden te bleken. Het is de goedkoopste en beste manier om ontzettend snel een witte glimlach te creëren. Je kan kiezen voor een hele of een halve kuur, de meeste kuren duren ongeveer 21 dagen. Bij de kuur worden strips geleverd, deze kan je op jouw tanden plakken en moeten 30 minuten blijven zitten. Je kan terwijl de strips op je tanden zitten gewoon blijven praten en water blijven drinken door de nieuwe Advanced Seal techniek. Bestel jouw thuis tanden bleek kuur nu via de tandenbleekwinkel

Wat kost een tanden bleek behandeling bij de tandarts?

Als je jouw tanden wilt laten bleken bij een tandarts ben je al snel 500 tot 1000 euro kwijt om een perfect witte glimlach te krijgen. De tandarts gebruikt materialen die ontzettend goedkoop zijn, de tandarts rekent ontzettend hoge arbeidskosten en dat maakt de behandeling zo duur.

Thuis tanden bleken met de tandenbleekwinkel.nl

Sommige mensen gebruiken de tandpasta van Colgate om enigszins witte glimlach te creëren, maar wat zit er in de tandpasta van Colgate? Je raad het al dezelfde ingrediënten als in de tanden bleek kuren van Crest 3D white. Alleen zijn de waarde verhoogt om een beter resultaat te behalen, de behandelingen van Crest 3D White geven tot wel 25 keer beter resultaat dan de wit maak tandpasta’s. Dus wil je een echte witte glimlach, dan kan je het beste een Crest 3D white behandeling bestellen.